Новини про зірок
Подобається

Проблеми з апаратурою і перерізані дроти: Концерт Макса Барських намагалися зірвати

30/11/2018     Автор: Яна Романська
Проблеми з апаратурою і перерізані дроти: Концерт Макса Барських намагалися зірвати

Продюсер українського артиста і відомий кліпмейкер та режисер Алан Бадоєв розповів деталі інциденту, що трапився напередодні.

Вчора на сцені МВЦ відбувся концерт популярного українського артиста Макса Барських. Але, за словами продюсера виконавця, виступ намагалися зірвати.

Як стало відомо, вже під час виконання першої композиції почалися суттєві проблеми з апаратурою, а на другій пісні — звук пропав і концерт довелося призупинити.

Команді Макса Барських вдалося знайти причину і усунути. Як виявилося, хтось перерізав дроти.

Незважаючи на цей інцидент, концерт все-таки відбувся, проте з величезною затримкою.

Цей факт не оминув уваги прихильників і засмутив фанатів артиста. Багато з тих, хто прийшов на концерт залишив невтішні коментарі під публікацією Алана Бадоєва на його сторінці в Інстаграм.

«Чия вина — я не знаю… Але я купив квиток півроку тому, чекав шоу, а за підсумком — в таксі їду додому. Стояти на холоді взимку бажання немає. «Спасибі» за шоу », «Я такої жесті ніколи не бачила. Тупо годину стояти вході. Дуже хочеться поїхати», « Алан, чому 1000 чоловік стоїть перед зачиненими дверима в 21.08? Нас не пускають. В чому справа?», «Жахлива організація. Простояти дві години вулиці, на морозі. Натовп людей, всі один на одного тиснуть. Після першої пісні пропала музика і чекали ще 20 хвилин», — так описують вчорашній концерт Макса Барських невдоволені шанувальники.

У той же час сам продюсер артиста залишився задоволений і похвалився в мережі знімками з шоу свого підопічного.

«Вчора відбувся більше, ніж концерт і навіть більше, ніж прем'єра альбому. Вчора народилася залізна команда. Макс, ти навчився розчинятися в людях », — поділився враженнями Алан Бадоєв на своїй сторінці в Instagram.

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

Не знаю готов ли я)) Но Макс готов и жаждет деления на атомы и соития со своей публикой , они побратимы! #7 By @dmitrykomissarenko

Публикация от Alan Badoev (@alanbadoev)