Новини про зірок
Подобається

Навіть качечка в шоці: Віталій Козловський спантеличів фанатів фото зі своєї ванної

30/11/2018     Автор: Яна Романська
Навіть качечка в шоці: Віталій Козловський спантеличів фанатів фото зі своєї ванної

На своїй офіційній сторінці в Instagram популярний український співак Віталій Козловський опублікував кілька фото, за допомогою яких він показав шанувальникам, що робить з квітами, отриманими від них на концертах.  

Жартуючи, артист зізнався, що приймає з ними ванну, і навіть показав знімки цього процесу.  Однак фоловерів Віталія не вразив його гумор.

«Що ви робите з усіма кольорами, які дарують вам на концертах?  Я в них купаюся!  Це ванна, не труна.  Ні смутку!» — прокоментував нові фотографії Віталій Козловський, який раніше розлютив шанувальників черговим «вульгарним» знімком.

Шанувальники українського артиста не оцінили гумор улюбленця: «Моторошно виглядає, хоч квіти я обожнюю», «Гарно и водночас немного страшно Виглядає», «Страшно виглядає», «Я думала, що він в труні.  Жах!»,«Господи, не те подумала », «Жах, навіщо робити такі фото?  Я злякалася, думала, що трапилося щось», «Віталік прекрасно розумів, як це виглядає, вирішив подивитися реакцію інших, я злякалася, тема, однозначно чорнушна», «Так, таке фото вранці в перші дві секунди, виглядає не як ванна  з квітами!  Не можна так лякати!».