Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 2 грудня 2018 року

30/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 2 грудня 2018 року

ОВЕН
Вам потрібно більше уваги приділити тому, куди і на що ви витрачаєте свої заощадження. Навіть якщо поки вас не напружують фінансові проблеми, такі складності виразно у вас назрівають. Намагайтеся зберігати економність.

ТЕЛЕЦЬ
Сьогодні подумайте над тим, чого ви реально хочете і чекаєте не тільки від одного дня, але і від всього свого майбутнього життя. Ймовірно, ви зможете багато виправити.

БЛИЗНЮКИ
Не відкладайте на потім. Бажано, з самого ранку вирішити невідкладні справи. Протягом дня стежте за станом свого здоров'я, особливо за зубами і яснами.

РАК
Сьогодні думайте над тим, що і кому говорите, адже за вами пильно спостерігають. Іноді ви буваєте прям на межі. Чи не посилюйте й без того напружене становище.

ЛЕВ
Не забувайте прислухатися до своєї інтуїції. Вона підкаже, що правильно. Вас чекає багато справ, які ви відкладали на потім, але тепер цей вантаж вам зовсім не витримати. Вирішуйте всі справи сьогодні.

ДІВА
Будьте демократичні, чи не вдавайтеся в конфлікти і ви зможете встигнути всюди, куди вам потрібно. Успіх буде слідувати за вами по п'ятах.

ТЕРЕЗИ
Сьогодні краще не захоплюватися жирною їжею та алкоголем. Постарайтеся більше приділяти уваги своєму здоров'ю.

СКОРПІОН
Можливі романтичні захоплення, ви легко зачаровуєте тих, хто вам цікавий. Сміливо вирушайте на вечірку, сьогодні саме ви — душа компанії.

СТРІЛЕЦЬ
Варто бути уважним до своїх почуттів. Через вашу мрійливості ви можете прийняти неправильні рішення. У фінансовій сфері справи йтимуть добре.

КОЗЕРІГ
Зірки сьогодні не сприяють укладенню шлюбів. На жаль, далеко не всім вдасться в найближчий місяць змінити свій сімейний статус.

ВОДОЛІЙ
Зараз вам складно буде знайти спільну мову з тими людьми, з якими просто необхідно прийти до єдиної думки. Можливо, вам доведеться знайти стару записну книжку і підняти зв'язку, які принесуть нові перспективи.

РИБИ
Спробуйте сьогодні більше мовчати і не доводити до відома співробітників про свої плани, вас можуть обійти. Навіть найближчим друзям сьогодні не слід нічого розповідати — то, що знають двоє, знають всі.