Новини про зірок
Подобається

«Від цього фото хочеться ревіти»: Тіна Кароль змусила шанувальників хвилюватися

29/11/2018     Автор: Яна Романська
«Від цього фото хочеться ревіти»: Тіна Кароль змусила шанувальників хвилюватися

Українська співачка Тіна Кароль змусила шанувальників похвилюватися через чорно-білого фото, на якому фани змогли помітити сумний погляд зірки.

Тіна Кароль — найяскравіша зірка української естради.  Артистка активно займається благодійною діяльністю, дає концерти, на які приходить багатотисячна армія шанувальників, і стає представником великих брендів.  Фанати не перестають захоплюватися фотографіями співачки і не залишають без нагляду жодного кадру Тіни.

Днями Кароль привернула уваги до ще одного свого фото.  Шанувальників воно схвилювало.  У кадрі артистка проникливо дивиться в камеру, стискаючи в руці квітка.  "Сила висоти!"  — підписала зворушливе фото артистка.

Фоловерів знаменитості відзначили, що в очах співачки застигли біль і печаль, і почали активно цікавитися, чи все у неї в порядку.

 "На цьому фото такі очі сумні! Сталося щось?", "Нещасні очі", "Твій погляд такий сумний і просочений болем … Єдине, чого я хочу, так це, щоб ти була щаслива і кохана", "Від  цього знімка хочеться вити ", — писали стурбовані коментатори.