«Ми такі різні і такі однакові»: Переможниця «Зважених» показала романтичні фото з чоловіком в честь річниці весілля

29/11/2018     Автор: Яна Романська
«Ми такі різні і такі однакові»: Переможниця «Зважених» показала романтичні фото з чоловіком в честь річниці весілля

Юлія Фоміна, а тепер Науменко стала переможницею четвертого сезону шоу "Зважені і щасливі". Дівчина змогла пройти всі етапи виснажливої боротьби і продемонструвала неймовірну жагу до перемоги.

Юлія прийшла на проект з вагою 124 кг, а після закінчення стала важити лише 60. До проекту вона була заміжньою жінкою, а після — розлучилась.

Проте ненадовго. Через деякий час Юлія вийшла заміж за свого однокласника і подарувала йому донечку. Сьогодні вона щаслива дружина і дбайлива мама. Дівчина продовжує тримати себе у формі і допомагає іншим схуднути.

Буквально вчора Юлія і її чоловік Ярослав відсвяткували чергову річницю свого весілля. Вони разом уже 3 роки.

Цій події Юлія присвятила зворушливий пост, який підкріпила красивими світлинами з романтичної фотосесії закоханих. Юлія у розкішній сукні і Ярослав у парадному костюмі. Фото зроблені імовірно у приміщенні якогось театру.

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

❤️3 года ❤️. . Мы такие разные и такие одинаковые…Для кого-то наши отношения не обычные ,для кого-то мы можем быть примером семьи и родителей…а для меня ты мужчина,который подарил мне семью ❤️и самое главное маленького человека с твоими глазами… . Я каждое утро хочу улыбаться,когда просыпаюсь и вижу тебя рядом,даже спустя ещё 33 года…ты будешь рядом !. . За три года законных отношений и почти четыре года после моего рокового звонка мы прожили маленькую жизнь ❤️. . Я люблю тебя любить … . Я не буду говорить про вечность…но отстану от тебя только тогда когда ты крякнешь ❤️

Публикация от Здоровое Похудение 👈🏻 (@ulichka_naumenko)

 

"Ми такі різні і такі однакові … Для когось наші відносини не звичайні, для когось  ми можемо бути прикладом сім'ї та батьків … а для мене ти чоловік, який подарував мені сім'ю ❤️і найголовніше маленьку людину з твоїми очима …", — написала Юлія під фото.

Шанувальники привітали молоду родину з таким важливим днем і побажали всього найкращого.