Новини про зірок
Подобається

«Зустрічалася, як жіночна істота»: Співачка-трансгендер Зіанджа розповіла про свої перші стосунки з чоловіком

28/11/2018     Автор: Яна Романська
«Зустрічалася, як жіночна істота»: Співачка-трансгендер Зіанджа розповіла про свої перші стосунки з чоловіком

Співачка-трансгендер Зіанджа, раніше відома громадськості як Борис Апрель, яка брала участь в "Голосі країни-8" зізналася, що під час роботи в Китаї у неї зав'язалися перші відносини з чоловіком.

Про це вона розповіла в програмі Анатолія Анатоліча "Зе Інтерв'юер".

Зіанджа зазначила, що стосунки тривали близько п'яти місяців. Її обранцем був вірменин, який вже зустрічався до неї з трансгендерними дівчатами. За словами артистки, коханий був дуже розвинений в "цій сфері", а вона була недосвідченою.

"Я завжди була дуже жіночною. Тому я зустрічалася з ним просто, як жіночна істота. Як дівчина, швидше за все", — зазначила співачка.
"Чоловіки, яким подобаються дівчата-трансгендери — НЕ геї. Геям-чоловікам подобаються геї-чоловіки. А чоловікам, яким подобаються дівчата-трансгендери, просто подобаються екзотичні дівчата",
— пояснила Зіанджа.

Нагадаємо, Борис Апрель приймав участь в українській "Фабриці зірок" в 2008 році. На проекті він став популярний завдяки своїй андрогінній зовнішності. Однак шоу не принесло йому бажаної слави, вкинувши співака в затяжну депресію. Кілька років тому артист змінив стать і переїхав до Америки.

На початку 2018-го Борис Апрель, тепер відомий як Аня, став учасником популярного вокального шоу "Голос країни". Співачка з'явилася на проекті під псевдонімом Зіанджа.