Новини про зірок
Подобається

«За кілька хвилин до початку концерту»: 71-річний Елтон Джон не вийшов на сцену через серйозну хворобу

28/11/2018     Автор: Яна Романська
«За кілька хвилин до початку концерту»: 71-річний Елтон Джон не вийшов на сцену через серйозну хворобу

Знаменитий британський музикант Елтон Джон розчарував своїх шанувальників у Флориді.
71-річний співак скасував концерт 27 листопада в Орландо всього за 20 хвилин до його початку. Елтон Джон не зміг вийти на сцену через важке інфекційне запалення вуха.

Незадовго до початку шоу на сцені перед тисячами фанатів з'явився представник організаторів концерту і оголосив про його скасування.

«Дуже шкода, але через вушну інфекцію Елтон Джон не зможе виступати сьогодні. Збережіть ваші квитки, нові дати концерту буде оголошено найближчим часом », — оголосили зі сцени.

Проте, фанати зірки були обурені, адже про скасування концерту їх повідомили лише через 20 хвилин після того, як він повинен був початися.
"До побачення, Елтон Джон", "Це негарно, повідомляти про скасування концерту через 22 хвилини після того, як шоу повинно було початися", — пишуть користувачі.

Також було скасовано концерт в Тампі, який повинен був відбутися наступного дня. Поки інформації про інші заплановані чи відмінені концерти не надходило. Відомо лише, що Елтон Джон на разі проходить лікування.

Нагадаємо, що Елтон Джон оголосив про відхід зі сцени і відправився в прощальний світовий тур Farewell Yellow Brick Road Tour, який охопить п'ять континентів і триватиме до 2021 року.