Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 30 листопада 2018 року

28/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 30 листопада 2018 року

Овен

Сьогодні вам потрібно тримати себе в руках і постаратися не встрявати в конфлікти або суперечки.  Подібні ситуації можуть вам нашкодити.

Телець

Займіться побутовими питаннями, які ви відкладали довгий час на потім.  Є речі, які вам потрібно вирішити тут і зараз.  Не шукайте собі виправдань.

Близнюки

Сьогодні вас чекає сюрприз.  Одна людина з вашого близького оточення зізнається вам у прекрасній новини, яка на цілий день зарядить вас оптимізмом і вірою в краще.

Рак

Не намагайтеся стрибнути вище своєї голови.  Сьогодні день для відпочинку і комфортного проведення часу.  Постарайтеся не робити більше запланованого.

Лев

Сьогодні вдалий день!  Якщо ви взялися за якийсь проект, але у вас ніяк не знаходилося часу і сил, щоб його закінчити, то сьогодні саме час взятися за роботу.  У вас все вийде.

Діва

Сьогодні ви старанніше, ніж були всі попередні дні.  Але ваше постійне бажання домогтися того, щоб все було ідеально — зіграє з вами злий жарт сьогодні.  Не намагайтеся діяти на шкоду собі самому.

Ваги

День розпочнеться в такому ж ритмі, до якого ви звикли.  Але під вечір вас закрутить романтичний настрій, яке ви розділите з прекрасною людиною.

Скорпіон

Сьогодні будьте твердими і не слухайте людей, які вас оточують.  Візьміть долю в свої руки і боріться за те, щоб бути щасливим.  Вам хочуть нашкодити, але ви вистоїте.

Стрілець

Постарайтеся сьогодні використовувати всю свою цілеспрямованість на те, щоб закінчити одну важливу справу, на яке ви не могли знайти час вже дуже довго.

Козеріг

Сьогодні хтось захоче зіпсувати ваші стосунки з хорошим другом, тому Ви повинні бути особливо уважні до того, хто і що Вам говорить.  Не слухайте порожніх пліток.  Не всі люди чисті в своїх домислах.

Водолій

Постарайтеся нарешті розібратися в собі, адже одна проблема, з якою Ви тягнете довгий час, може саме сьогодні наздогнати Вас і обеззброїти.

Риби

Зберігайте спокій і чисту холоднокровність по відношенню до людей, які не заслуговують навіть на Вашу увагу.  Не вступайте сьогодні в суперечки.