«Справжні переможці!»: Іраклі Макацарія показав зворушливі світлини зі своєю партнеркою

27/11/2018     Автор: Яна Романська
«Справжні переможці!»: Іраклі Макацарія показав зворушливі світлини зі своєю партнеркою

Цієї неділі, 25 листопада, прогримів фінал шоу "Танці з зірками" і Україна дізналась свого переможця. Ним став комік Ігор Ласточкін з партнеркою Ілоною Гвоздьовою.

До фіналу також пройшла пара екс-холостяка Іраклі Макацарії і Яни Заяць. Цікаво, що багато шанувальників до останнього вірили, що переможцями стануть саме вони. Проте Іраклі з партнеркою посіли почесну третю сходинку.

Незадовго до оголошення результатів Іраклі на своїй сторінці в Інстаграм опублікував декілька кадрів надзвичайно чуттєвого танцю з Яною. На фото помітно, як екс-холостяк виконує складні підтримки. Світлини вийшли дуже чуттєвими і зворушливими.

"Сміливі рішення і нестандартні поєднання танців) Ми з @zlayazaya_official вже майже що майстри в цьому)", — написав Іраклі під фото.

Шанувальники у коментарях засипали пару компліментами і назвали їх справжніми переможцями.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Смелые решения и нестандартные сочетания танцев ) Мы с @zlayazaya_official уже почти что мастера в этом ) Всегда готовим для вас что-то интересное, чтобы уж наверняка никто раньше подобного не делал! Мы держали и держим планку до победного! Поддержите нашу пару с @zlayazaya_official- СМС с номером 01 на номер 7914. Каждый голос будет решающим в выборе победителя.#танціззірками #танцысозвездами #dwts #ukraine #georgian

Публикация от Irakli Makatsaria (@maqatsa)

"Вони самі класні !, Добрий вечір, дуже вболівали за Вас !!!!! Ваш талант — безмежний !!!!!! Ваше виховання, Ваша Сім'я, Ваша чесність і працьовитість заслуговує величезної поваги !!!! Ви — приклад для мільйонів !!!!".