Зіркові скандали
Подобається

Молодший брат Анджеліни Джолі збирається виступити проти сестри на судовому засіданні

27/11/2018     Автор: Яна Романська
Молодший брат Анджеліни Джолі збирається виступити проти сестри на судовому засіданні

З кожним днем ​​шанс на перемогу Джолі над Бредом Піттом у справі за те, з ким житимуть діти все нижче.  Зірка, не так давно впевнена у своїй перемозі, втрачає хватку і, здається, удача зовсім відвертається від неї.  Навіть молодший брат готовий виступити проти неї в суді.

 Вже більше двох років пройшло з тих пір, як, Джолі і Бред Пітт вирішили офіційно подати на розлучення.  4 грудня зоряна пара знову зустрінеться в суді.

 Як стало відомо, днями Джолі вступила у велику сварку зі своїм молодшим братом.  Джеймс Хейвен звинувачує сестру в брехні і заявляє, що він ображений на власну сестру і навіть має намір виступити проти неї в суді, підтримавши Пітта.

 Хейвен завжди допомагав актрисі у важкі для неї час і регулярно доглядав за її дітьми.  Зараз Анджліна наполягає на тому, щоб він з'їжджав з її будинку і займався своєю кар'єрою.

 "Джеймс був головною нянькою в будинку актриси", — повідомило джерело.

 Джеймс заявляє про те, що Анджеліна хоче в черговий раз обмовити Пітта.  Він також планує розповісти про те, як зірка перешкоджала зустрічам між Бредом і дітьми, незважаючи на те, яке рішення виніс суд.  Актриса сприймає вчинок родича як зрада.