Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 29 листопада 2018 року

27/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 29 листопада 2018 року

Овен

У цей день вас чекає справжня перевірка почуттів.  Стосунки з близькими будуть дуже напруженими.  Постарайтеся не нервувати і спокійно ставитися до всього того, що відбувається.  На роботі також будьте разсудітельни і не провокуйте конфліктів з колегами.

Телець

Будьте уважні — вам доведеться розлучитися з величезною сумою грошей.  Але не переживайте, незабаром гроші повернуться і навіть більше, ніж ви витратили.

Близнюки

У цей день краще всього дозвілля провести поза домом.  Вас чекають приємні знайомства, які в майбутньому можуть перерости в щось більше.  Не пропустіть свій шанс.

Рак

У цей день ваша допомога знадобиться вашим близьким і друзям.  Ви будете повністю занурені в домашні клопоти.  Але вечір обіцяє бути приємним — можливий сюрприз від коханого.

Лев

Для Левів цей день буде дуже неблагопріятним.Возможни конфлікти з начальством, що завадить вашому кар'єрному росту.

Діва

Вам потрібно переглянути своє ставлення до колег.  Можливо ви були з ними несправедливі.  Постарайтеся налагодити відносини.  Можливо в найближчому майбутньому вам знадобиться їх допомога.

 Ваги

 Цей день буде дуже складний в плані роботи.  Потрібно буде зробити багато справ і все встигнути.  Але ввечері вас чекає бажане самотність і умиротворення.

Скорпіон

Вас чекають неочікуванні витрати, що відіб'ються на вашому сімейному бюджеті.  Через це ваше смочуствіе погіршиться.  Близько також піднесуть неприємний сюрприз.

Стрілець

У цей день вас чекає приємна поїздка і нові знайомства.  А заодно і великі витрати.  Тому заздалегідь подбайте про грошей, щоб на все вистачило.

Козеріг

Можливі проблеми зі здоров'ям.  Уникайте великих фізичних навантажень.  Найкраще провести цей день в ліжку з кухлем чаю і книгою.

Водолій

Вас чекають неприємності на роботі, які тільки загартують ваш характер або знищать.  Все залежить тільки від вас.  Все в ваших руках, на допомогу з боку не чекайте.

Риби

У цей день вас чекають великі і приємні зміни.  Можливі приємні знайомства, які допоможуть вам в подальшому.  Також вас чекають зміни в особистому житті — новий коханий або новий етап у відносинах.