Новини про зірок
Подобається

«Два красивих хлопців відриваються!»: екс-холостяк Максим Чмерковський показав фото з сином

27/11/2018     Автор: Яна Романська
«Два красивих хлопців відриваються!»: екс-холостяк Максим Чмерковський показав фото з сином

Відомий танцівник, хореограф і головний «холостяк» країни 2011 року Максим Чмерковський опублікував в своєму Instagram фото з сином.

Зі своєю нинішньою дружиною Петой Маргатройд екс-холостяк Максим Чмерковський познайомився ще в 2009 році під час зйомок американських "Танців із зірками". Тоді Петі її партнер зовсім не сподобався, та й дівчина була у відносинах з іншим хлопцем, та й у Максима теж була кохана. У 2012 році, вже після "Холостяка" Максима і Пету знову покликали на проект і ось тоді і спалахнули між ними почуття. Одного разу вони розлучилися з ініціативи Максима, але через пару місяців возз'єдналися і в 2016 вони нарешті стали чоловіком та дружиною.

У 2017 році на світ з'явився їхній первісток Шай Олександр. Максим з радістю розповідав про принади батьківства, а також не забував ділитися фотографіями сина в соціальних мережах. Так і вчора, 26 листопада, танцюрист опубліков на своїй сторінці в Instagram фото разом із спадкоємцем. На ньому батько і малюк відпочивають на дивані. В руці у Максима келих червоного вина, а дитина, посміхаючись, тягнеться до нього.

«Пропустили по напою з моїм хлопцем. П'ємо за мамину вдалу поїздку», — пожартував Максим в підпису до фото.

Підписники танцюриста жваво відреагували на публікацію: «Прекрасний батько і син», «Ви обидва фантастичні!», «Це так чарівно», «Такий чудовий батько!», «Миле фото тата і синочка», «Пета так несправедливо поїхала від такої милоти», «Два красивих хлопців відриваються!», « Шай такий щасливий малюк ».

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Having a drink with my guy. Cheering for mommy’s success on her trip🍼🍷

Публикация от @ maksimc