Зіркові скандали
Подобається

«Спасибі Володимиру»: Український артист опинився в епіцентрі скандалу через своє татуювання із зображенням Путіна

26/11/2018     Автор: Яна Романська
«Спасибі Володимиру»: Український артист опинився в епіцентрі скандалу через своє татуювання із зображенням Путіна

Сергій Полунін — зірка світового масштабу. Полунін — український артист балету, який ось уже не один рік виступає в Королівському балеті у Лондоні.

Нещодавно Сергій опинився в епіцентрі гучного скандалу. Артист опублікував на свої сторінці у соц мережі світлину, яка викликала чималий резонанс і обурення.

Справа в тому, що на фото Полунін показав своє татуювання на грудях. На тілі українського артиста зображений російський президент — Володимир Путін. 

"Спасибі Володимиру і всім людям хто вибрав добро. Моя вам повага. Нелегко бути сильним і рухатися до світла. Любов це світло і воно велике", — підписав фото Сергій, чим викликав ще більше негативу у свою сторону.

У коментарях підписники накинулись на артиста з критикою і навіть погрозами: 

"Хвора людина!!!!, Сергій, я у вас розчарувалася!, Сергію, а вам не шкода ваших батьків?, Сподіваюсь знайдуться люди, які зловлять тебе і виріжуть ножем цю х**ню з тіла".

Зазначимо, що це уже не вперше Сергій Полунін відкрито показує свою прихильність до російського лідера, який проявляє агресію по відношенню до нашої держави.

Кілька днів тому в його профілі в Instagram з'явився портрет Путіна. У тексті він написав, що спрямовує всі добрі побажання, які отримав в день народження, на адресу президента Росії.