Новини про зірок
Подобається

Першіння в горлі і біль в очах: Під час концерту Насті Каменських розпилили сльозогінний газ

26/11/2018     Автор: Яна Романська
Першіння в горлі і біль в очах: Під час концерту Насті Каменських розпилили сльозогінний газ

Напередодні популярна співачка Настя Каменських дала концерт в одному з харківських торгових центрів.

Виступ артистки відвідали кілька тисяч чоловік. Але на заході не обійшлося без неприємного інциденту. У двадцяти метрах від сцени невідомі розпилили на публіку сльозогінний газ. Деякі з глядачів, відчувши біль в очах і першіння в горлі, поспішили покинути ТЦ.

Настя також випробувала на собі дію їдкої речовини, проте не стала переривати концерт, так як це могло спровокувати паніку і тисняву серед тих, хто прийшов на виступ. На місце події оперативно прибули співробітники правоохоронних органів і медична допомога. Зараз слідство встановлює особи, винних у скоєному. На щастя, обійшлося без жертв, сама Каменських відбулася лише легким переляком. Після виступу співачка подякувала шанувальникам з Харкова за концерт і продемонструвала в Інстаграм-Сторіс презенти від них.

«Харків, спасибі величезне за концерт і спасибі фанатам за малюнки!» — зазначила вона у відеозверненні в соціальній мережі, правда, про те, що трапилося згадувати не стала.

Нагадаємо, Настя Каменських отримала популярність, виступаючи більше 10 років в дуеті з репером Потапом, однак, з минулого року почала будувати сольну кар'єру під ім'ям NK. Сьогодні Каменських вважається однією з найуспішніших співачок України. Кожна її нова композиція ставала черговим хітом не тільки на батьківщині, але і за її межами. Крім того, у вересні відбувся реліз її композиції під назвою Peligroso, яку Настя виконала італійською та англійською мовами. Саме завдяки їй Каменських стала користуватися великою популярністю в країнах Латинської Америки.

Що стосується особистого життя, то про це артистка намагається не поширюватися. Раніше їй неодноразово приписували роман з Потапом, але ця інформація так і залишилася на рівні чуток. Про сьогоднішній сімейний стан Насті Каменських відомо лише наступне: дівчина поки незаміжня. 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Сегодня в Караване во время выступления Насти Каменских кто-то выпустил отравляющий газ и начался массовый выход людей из магазина. А те, кто не понимали в чем дело, продолжали заходить на концерт. Я почувствовал этот газ по першению в горле и в носу — очень быстро начал действовать. В помещении было несколько тысяч человек, которые могли получить вред своему здоровью. Поэтому чтобы предупредить возможные последствия рекомендую всем пить много воды, а лучше принять энтеросорбенты. Можно любой, но я рекомендую Атоксил в виде порошка или геля — 1 пакет запить 300-500 мл воды. Если среди Ваших знакомых кто-то был на концерте — передайте им это сообщение — возможно сможете предотвратить неприятности со здоровьем. А Насте большой респект — продолжала петь как будто ничего не случилось. Профессионал! #караван_харьков #настякаменских #караван_каменских #каменских #nk

Публикация от Евгений Шаповалов_врач_Харьков (@eco.doctor)