Новини про зірок
Подобається

«Кінь на підборах»: прихильники відреагували на переможця у «Танцях з зірками»

26/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Кінь на підборах»: прихильники відреагували на переможця у «Танцях з зірками»

У неділю, 25 листопада, відбувся фінал проекту "Танці з зірками". Протягом чотирнадцяти тижнів глядачі вболівали за своїх фаворитів. У підсумку, за сумою балів журі і голосів глядачів перемогу в шоу здобули Ігор Ласточкин та Ілона Гвоздьова.

Багато користувачів відзначили, що підтримували Ігоря і раді що він зміг обійти своїх конкурентів — Лесю Никитюк та Іраклі Макацарія. До слова, Леся зайняла в фіналі друге місце, Іраклі — третє.

"Ура, головне, що не Леся, кінь на підборах", "Продюсери все-таки не віддали перемогу Лесі, дуже розумний хід, а то про наступний сезон можна було-б навіть не говорити", "Дуже гідна перемога! Раділи вашій перемозі всією сім'єю", "Сама чесна перемога, вірила в них з першого ефіру", "Справедливо" — пишуть користувачі мережі в коментарях під фото Ігоря та Ілони.

Що стосується Іраклі, то фани впевнені, що Ласточкін чесно здобув перемогу, оскільки, на відміну від Макацарія, танцював вперше.

"Іраклі танцював вже в подібних проектах і попит з нього більше", "Взагалі нечесно було запрошувати Іраклія, тому що він в Грузії брав участь в танцях, і тому грузин повинен був виграти? Наші молодці — і Леся та Ігор!", "Іраклій відмінний танцюрист, але він починав не з нуля. Якщо я не помиляюся, Ігор починав практично з нуля ", — відзначають шанувальники шоу.