Плітки
Подобається

«І знову обручка на безіменному пальці»: Що насправді відбувається між Настею Каменських і Потапом

26/11/2018     Автор: Яна Романська
«І знову обручка на безіменному пальці»: Що насправді відбувається між Настею Каменських і Потапом

Роман між знаменитою співачкою Настею Каменських та Потапом обговорює не одна людина. За 10 років існування колективу — їм приписували роман не один раз, бо артисти постійно з'являються на публіці разом і поводять себе двозначно. Шанувальники мріють про те, що колись Настя з'явиться перед ними у весільній сукні і її обранцем стане саме Потап.

Особисте життя Потапа і Насті Каменських не дає спокою їхнім шанувальникам, що не дивно, адже за всіма відомими людьми пильно стежать фанати. Як тільки два роки тому стало відомо, що Олексій Потапенко розлучився з дружиною, численні інтернет-користувачі, які цікавляться шоу-бізнесом, вирішили, що незабаром репер  оголосить про свій роман з Настею Каменських. Але цього не сталося.

Незважаючи на факт того, що співочий дует «Потап і Настя» вже не виступає разом, а Каменських стала сольною артисткою, поза роботою вони як і раніше постійно знаходяться у компанії один одного, часто відпочивають разом, займаються спільно спортом. Потап також є автором деяких Настиних пісень. Та й дозвілля, як з'ясувалося, у них теж спільне.

Шанувальники і більшість журналістів впевнені в тому, що знаменитостей пов'язує щось більше, ніж дружба і спільні проекти. Хоча, вони досі відмовляються підтверджувати свій роман, хоч і з'являються разом на публіці, подорожують і діляться з шанувальниками спільними фото.

Ось на днях, Настя поділилася цікавим фото, яке одразу ж викликало дуже багато розмов і мережа одразу вибухнула плітками. Ні, на знімку не присутній Потап або сукня, але на безіменному пальці співачки уважні підписники помітили величезне кільце, дуже схоже на обручку.

Тож не дивно, що тепер в мережі тільки і обговорюють майбутнє весілля популярного дуету. Що ж, стверджувати що-небудь рано, але в шоу бізнесі можливо абсолютно все. З часом фанати, можливо, дізнаються, чому співачка зробила це фото, але поки що все залишається у секреті.

У коментарях під фото фанати артистів постійно обговорюють, чому Потап і Настя Каменських продовжують приховувати свої стосунки: «Ех, ця собака, спалила вас», «Те відчуття, коли це щаслива Настя», «Потап! Чекаю на ваше весілля з Настею! Ви — класна пара».