Новини про зірок
Подобається

«Богиня — одна!»: Леся Нікітюк прокоментувала фінал «Танців з зірками»

26/11/2018     Автор: Яна Романська
«Богиня — одна!»: Леся Нікітюк прокоментувала фінал «Танців з зірками»

Вчора, 25 листопада, Україна дізналась чергового тріумфатора проекту "Танці з зірками". Ними стала пара — Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова.

До моменту остаточного оголошення результатів на сцені залишились дві пари — Ласточкін і Гвоздьова і пара Нікітюк і Єжов. Прихильники до останнього моменту гадали — кому ж дістанеться перемога — народним улюбленцям чи професіоналам. Як результат — переміг професіоналізм.

Після випуску Леся Нікітюк на своїй сторінці в соц мережі прокоментувала фінал шоу і розповіла, що для неї кожен виступ був як останній.

"Наш кожен виступ був фінальним! Ми кожен раз танцювали, як в останній раз, але завдяки людям, які нас підтримували, ми проходили далі, і робили все можливе, щоб кожну неділю відвернути глядачів від буденних справ: школа, садок, робота, комуналка! Ми танцювали і робили шоу, для того щоб ви усміхалися! Танцювали для всіх високих дівчат, для звичайних людей, які важко працюють на заводах, базарах! Молоді, яка з невеликих міст і яка не вірить, що можна досягти висот без грошей і зв'язків! І я вважаю, що у нас це вийшло!" — пише Нікітюк.

Також Нікітюк залишила у своєму зверненні місце для жартів.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Кілька слів….і останні фотки з #танціззірками Фінал Танці з зірками для мене був чотирнадцятий! Наш кожен виступ був фінальним)) так! Ми кожного разу танцювали як в останній раз)) але завдяки людям які нас підтримували ми проходили далі..і робили все можливе щоб кожної неділі відволікти глядачів від буденних справ…школа, садочок, робота, комуналка! Ми танцювали і робили шоу, для того щоб ви посміхалися, танцювали для всіх високих дівчат, для звичайних людей які важко працюють на заводах, базарах! Молоді яка з невеличких міст і яка не вірить що можна досягнути висот без грошей і зв`язків!!!! І я вважаю що у нас це вийшло! За весь цей час я зрозуміла одну річ .. — Танець як життя! Кожен його елемент як і певний етап життя, може бути гарним, або ні, може бути радісним а може бути болісним! Комусь це сподобається, а комусь ні! Але головне щоб кожен танець як і певний етап життя закінчувався оваціями! А наші з Максом @ezhov_maksim_ танці постійно закінчувались оваціями! Ми виграли найдорожчий приз- приз Глядацьких симпатій! А кубок мені тато ше до початку шоу зробив!😁🤘🏻 P.s. Чемпионы каждый год меняются, а #багиняламината ОДНА!!! Отдельный респект людям которые верили и знают что я танцую и что танец был👇🏻 @alena_shoptenko @maksleonov212 @andrii_dykyi @goldance.kiev @ladakasynets @juli_sakhnevych @vishniakov_pavel_ @anitasporty @ishchenko_polina @mashaefrosinina @zhuk_dmytro @olgaslon @b.o.g.d.a.n.p @monatik_official #багиняламината #танціззірками #суперФиналистка #моеИмяШоу

Публикация от Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

"Ми виграли найдорожчий приз — приз глядацьких симпатій! А кубок мені тато ще до початку шоу зробив! Чемпіони кожен рік змінюються, а #багиняламината ОДНА", — підсумувала Леся Нікітюк.