Новини про зірок
Подобається

«За службу драматичному мистецтву»: Голлівудський актор Х’ю Лорі став кавалером ордену Британської імперії

25/11/2018     Автор: Яна Романська
«За службу драматичному мистецтву»: Голлівудський актор Х’ю Лорі став кавалером ордену Британської імперії

Один з найпопулярніших голлівудських акторів, професійний музикант, співак і письменник, 59-річний Х'ю Лорі отримав звання кавалера ордена Британської імперії 3-го ступеня.
Урочиста церемонія вручення нагород відбувалася в Букінгемському палаці. Як годиться, за традицією, одним з учасників традиційної церемонії став син королеви Великобританії Єлизавети II принц Чарльз Уельський.

"Актор Х'ю Лорі був нагороджений орденом Командора Британської імперії за службу драматичному мистецтву. Він зробив успішну кар'єру, що охоплює більше 35 років його роботи в якості актора, коміка, письменника і музиканта", — йдеться в повідомленні на офіційній сторінці королівської сім'ї в Twitter.

Х'ю Лорі — британський артист, який взяв участь у багатьох відомих проектах. Найбільшу популярність акторові принесла роль в культовому серіалі "Доктор Хаус". Також актор зіграв в "Чорній гадюці", "Шоу Фрая та Лорі", "Друзях", "Стюарт Літтл" та інших роботах.

В даний час знаменитий актор багато займається музикою і зараз він виступає у складі "Copper bottom band" і записав два альбоми. Актор займається грою на клавішах.