Як змінилися актори з легендарного фільму «Титанік» за 20 років

25/11/2018     Автор: Яна Романська
Як змінилися актори з легендарного фільму «Титанік» за 20 років

Американський фільм-катастрофа в цьому році відзначить своє 20-річчя: подивися, як же змінили легендарні актори, яких дізнається абсолютно кожен

«Титанік» — фільм, заснований на реальних подіях 1912 року.  Режисерувати картину взявся легендарний Джеймс Кемерон, а прем'єра відбулася вже в грудні 1997 року.

Спочатку Кемерона зацікавився лише ідеєю зйомки на дні океану.  І тільки тоді, коли режисер ознайомився з дослідженнями свого знайомого Льюїса Ебернеті і подивившись документальний фільм «Загибель" Титаніка "», режисер побачив всю картину з абсолютно іншою, загадкової і навіть романтичної боку.

На даний момент стрічка отримала близько 87 нагород, серед яких 11 премій «Оскар» і 4 премії «Золотий глобус».  Вона також отримала чотири перемоги в номінації «Кращий фільм».

Оксароносний фільм «Титанік» приніс режисерові і іншим творцям фільму світову славу, а багатьом акторам зробив ім'я, яке на устах кожного.  Вони відкрили для себе двері в велике кіно і стали всесвітньо відомими.  Саундтрек до фільму донині залишається найбільш романтичною піснею в світі.

Через 20 років актори, які виконали головні ролі, дуже — і зовні, і внутрішньо.  За їхніми плечима десятки ролей в кращих кінопроектах.  Але для фанатів «Титаніка» Кейт Уінслет залишиться тією ж Роуз, а Леонардо Ді Капріо — всіма улюбленим Джеком.