Ани Лорак
Подобається

«По блату»: Ані Лорак отримала чергову нагороду у Росії

25/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«По блату»: Ані Лорак отримала чергову нагороду у Росії

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно переїхала у Росію, нещодавно отримала чергову нагороду за свою творчість у Москві. Однак, багато підписників не тільки негативно відреагували на композицію та перемогу, а й назвали пісню пророчою.

Співачка Ані Лорак отримала престижну російську премію «Золотий Грамофон» за свій новий трек «Новий колишній». Цим досягненням артистка поділилася на своїй особистій сторінці в «Instagram».

Шанувальники і підписники Кароліни одразу ж побачили у виступі артистки прихований підтекст і двозначність пісні, тому одразу ж під постом у соціальній мережі посипалися коментарі, в яких фоловерів вирішили висловити свої сумніви. Шанувальники творчості Ані впевнені, що дана пісня не просто метафора, а пророцтво. Багато хто припустив, що саме через неї відносини в родині Лорак похитнулися і почалися серйозні проблеми з чоловіком.

«Вона після цієї пісні з чоловіком розлучилася, пророчою виявилася», «прямо не пісня, а пророцтво», «Якісь пророчі пісні співає Ані Лорак», — написали передплатники під постом.

Багато ж негативно відреагували на перемогу Лорак, заявивши, що статуетку співачка отримала «по блату», тобто через дружбу з Філіпом Кіркоровим, а не за хорошу музику.

За статуетку «Золотий Грамофон» Лорак боролась з піснею, яку написав відомий «зоряний» автор Олег Владі. Владі прославився авторством пісень для Каті Лель, Альбіни Джанабаєвої, Алли Пугачової, Лоліти та інших популярних російських виконавців.

Багатьох обурила і сама пісня:


«Раніше в піснях любов і вірність оспівували, а зараз — зрада і коханців», — написали передплатники.