Новини про зірок
Подобається

Амаль Клуні спіймали на прогулянці з сином. Рідкісне фото

25/11/2018     Автор: Віра Грицишин
Амаль Клуні спіймали на прогулянці з сином. Рідкісне фото

Джорд і Амаль Клуні — одна з найкрасивіших пар в Голлівуді. Їх союз — це приклад для багатьох. У червні минулого року подружжя вперше стали батьками — у них народилися близнята Елла і Олександр.

З тих пір зірки лічені рази з'являлися на публіці з дітьми, і один з таких рідкісних виходів трапився днями: папараці вдалося сфотографувати дружину актора разом з сином, коли вони виходили з готелю в Нью-Йорку.


Амаль, одягнена в джинси і жовту шкіряну куртку, несла маленького Олександра на руках — користувачі мережі відзначили, що хлопчик помітно підріс з тих пір, як з'являвся зі своєю зірковою мамою на публіці в минулого разу.

До слова, раніше Амаль Клуні дала інтерв'ю, в якому розповіла про дітей: «Вони постійно говорять« мама » і « тато ». Джордж дуже старався, щоб їх першим словом було саме «мама».

Що ж, ми вже не раз переконувалися, що Джордж обожнює дружину, в усьому її підтримує і намагається завжди бути з нею поруч — чого тільки варте рішення пропустити королівське весілля через конференцію, в якій брала участь Амаль.