Новини про зірок
Подобається

«Яке це щастя — бути батьком»: Дмитро Монатік поділився зворушливим фото з синами

24/11/2018     Автор: Яна Романська
«Яке це щастя — бути батьком»: Дмитро Монатік поділився зворушливим фото з синами

Український співак, танцюрист, актор та композитор привітав всіх прихильників з сімейним святом, яке весь світ відзначав напередодні.

Український мультиартист Дмитро Монатік дуже рідко розповідає щось про свою сім'ю і неохоче публікує фото з дітьми. Але в День сина артист вирішив зробити виняток і показав своїх маленьких спадкоємців.

Правда, і в цей раз залишилося почуття недомовленості, оскільки Дмитро сфотографований з дітьми зі спини, тому роздивитися обличчя його синів фанатам не вдалося.

«Виявляється, сьогодні день синів! Від щирого серця вітаю всіх Мам і Тат! Я щасливий бути в Ваших рядах! Уявити не міг, яке це щастя — бути батьком. Щиро всім його бажаю! »- прокоментував артист ніжне фото.

Раніше повідомлялося, що Монатік, який нещодавно представив новий кліп на пісню «Зашиваю душу», поділився подробицями його створення.

Примітно, що головна героїня кліпу дуже схожа на дружину виконавця. За словами Дмитра, дружина, ймовірно, і ревнувала його до дівчини в відеороботі.

«Можливо десь проскакувало, але навряд чи ревнощі. Адже я не даю жодних підстав. Ми максимально розуміємо, що таке наша професія, а що таке особисте життя. А в особистому житті я, принаймні мені так здається, не давав приводу для ревнощів », — зізнався співак.