Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 26 листопада 2018 року

24/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 26 листопада 2018 року

 Овен

 У цей день не радиться починати справи, в яких ви слабо розбираєтеся.  Не потрібно себе переоцінювати.  Краще доведіть до кінця, то що почали ранее.Вечер найкраще провести в компанії хороших друзів.

 Телець

 В цей день вам краще відкласти всі свої особисті справи і весь вільний час присвятити близьким.  Вони потребують вас.  Будьте уважні до них і просто вислухайте.

 Близнюки

 У цей день будьте уважні.  Ваші заздрісники спробують вам зробити підлість.  Але не потрібно їм за це мстити.  На все реагуйте з щирою посмішкою і в очах оточуючих ви станете ще вище.  На роботі вас може чекати приємний сюрприз у вигляді підвищення або премії.


 Рак

 Цей день найкраще присвятити своєму здоров'ю.  Можливо навіть сходити до лікаря для консультації.  Також вас чекають нові цікаві знайомства.

 Лев

 Сьогодні вас чекає успіх, але не потрібно переоцінювати свої можливості і стрибати вище голови.  Проведіть вечір в гостях, щоб уникнути непотрібної сварки вдома.

 Діва

 У цей день вас будуть переслідувати невдачі.  Можливі розбіжності з коханою.  Вам потрібно по-іншому поглянути на ваші відносини.

 Ваги

 Цей день дуже сприятливий для творчих зустрічей.  Найкраще його провести в театрі чи кіно.

 Скорпіон

 Вас чекає дуже важлива розмова з начальством.  Наслідки можуть бути найнесподіванішими.  Наберіться терпіння.

 Стрілець

 У цей день вас чекає додатковий заробіток.  Ви зможете зробити бажану покупку або подарунки своїм близьким.  Довіртеся своїй інтуїції.

 Козеріг

 Сьогодні ви зможете поліпшити своє фінансове становище.  Не відмовляйтеся від нових зустрічей, вони можуть вас удівіть.На роботі у вас буде повний завал, але не впадайте у відчай, це ненадовго.

 Водолій

 У цей день найкраще присвятити себе духовному.  Наприклад, відвідати храм.  Якщо ви в сварці з близькими, обов'язково попросіть вибачення.  І не важливо, хто винен.

 Риби

 Сьогодні найкраще набратися терпіння.  Вас чекає непроста розмова зі старшими родичами.  Можливі причіпки з їх боку.  Але не сприймайте їх серйозно.  Постарайтеся не бути занадто емоційними.