«Загадка без розгадки»: Лілія Ребрик показала стрункі ніжки у чорній сукні

23/11/2018     Автор: Віра Грицишин
«Загадка без розгадки»: Лілія Ребрик показала стрункі ніжки у чорній сукні

Сьогодні, 23 листопада, в українських магазинах і супермаркетах "чорний день", а точніше "чорна п'ятниця" — день неймовірних знижок на абсолютно усе.

Телеведуча Лілія Ребрик в честь цього дня опублікувала у себе в блозі світлину і поділилась роздумами на тему "чорної п'ятниці".

"Чорна п’ятниця наступила🌹. Вдалих покупок Вам! Хто дійде на шопінг- діліться враженнями та своїми історіями😉. А хто працюватиме цілий день, наприклад як я (я сьогодні дублюватиму МУЛЬТИК, навесні будемо дивитися)- тому залишається сподіватися на якісь приємні сюрпризи ввечері від коханого", — написала Лілія.

Також Ребрик натякнула своєму коханому чоловікові, що чекає ввечері на якусь обнову.

На фото прикріпленому до посту Лілія позує у довгій чорній сукні і чорних туфлях. Телеведуча вмостилась на незвичній інсталяції і красиво оголила свої стрункі ніжки.

Шанувальники в захваті від нового образу своєї улюблениці:

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Чорна п’ятниця наступила🌹. Вдалих покупок Вам! Хто дійде на шопінг- діліться враженнями та своїми історіями😉. А хто працюватиме цілий день, наприклад як я (я сьогодні дублюватиму МУЛЬТИК, навесні будемо дивитися)- тому залишається сподіватися на якісь приємні сюрпризи ввечері від коханого. Так, @andrii_dykyi 😉😉😉.??? Такий зовсім непрозорий натяк😂😂😂. Чоловікам задачка ускладнюються- і попрацювати і приємний сюрприз коханій зробити🙈. #чорнапятниця Гарного дня всім!💞💞💞

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

"Дівчина Бонда! Красуня! Туфлі-отпад! 😎👍👌❤, Ідеальна жінка, має виглядати іменно так, "ЗАГАДКОВО БЕЗ РОЗГАДКИ", Який наряд шикарнючий) Ви в ньому Богиня!!!!!!!!"