Новини про зірок
Подобається

Вагітна Регіна Тодоренко викликала шквал критики своїм останнім фото

23/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
Вагітна Регіна Тодоренко викликала шквал критики своїм останнім фото

Відома телеведуча Регіна Тодоренко всю вагітність провела «на ногах».

 

Нове фото української екс-телеведучої тревел-шоу «Орел та Решка» Регіни Тодоренко викликало негативну реакцію у деяких користувачів у соціальній мережі.

 

У коментарях до знімку вона розповіла, що, незважаючи на своє становище, не готова відмовитися від вечірок і інших світських заходів.

 

Користувачі одразу ж розкритикували її спосіб життя під час вагітності.

 

«Потрібно думати про дитину, а не тільки про себе!» — пишуть вони.

 

Пригадали Тодоренко і расистський скандал, в який вона потрапила в кінці серпня 2018 року. Тоді її фото з вузькими очима викликало хвилю обурень.

 

Нагадаємо, що нещодавно деякі прихильники висунули теорії про те, що Регіна та Влад вже офіційно оформили свої стосунки, щоб дитина народилася у офіційно зареєстрованій родині, а ось святкування весілля – призначили на дату, після пологів.

 

Чутки почали розповсюджуватися через нове відео на особистих соціальних сторінках пари в Instagram, яке опублікували Влад та Регіна, відзняте на новий трек артиста «Так, де ти». В одному з кадрів кліпу наречені однозначно показують на свої безіменні пальці, на яких можна побачити обручки. Після такого кадру прихильники та підписники зіркової пари вирішили, що Влад та Регіна таким чином повідомили про те, що відтепер вони офіційно чоловік та дружина, оформивши свої стосунки у РАГСі.