Плітки
Подобається

«Пан міністр»: Телеведуча Олена-Христина Лебідь вийшла в світ з новим бойфрендом, відомим політиком

23/11/2018     Автор: Віра Грицишин
«Пан міністр»: Телеведуча Олена-Христина Лебідь вийшла в світ з новим бойфрендом, відомим політиком

Нещодавно український шоу-бізнес поповнила ще одна зіркова пара. Телеведуча Олена-Христина Лебідь представила громадськості нового бойфренда. 

Ним виявився віце-прем'єр України Павло Розенко. Як виявилось Павло ще давніше розлучився з дружиною і закрутив роман з молоденькою ведучою.

Як виявилось, їхні стосунки розпочались у соц мережі. Вони почали спілкуватись у фейсбуці, а пізніше почали таємно зустрічатися у реальному житті.

Їхнім стосункам менше року.

"Мене від першого побачення до сих пір" трясе ". І від пана міністра, і від першого побачення. У нас завжди багато всього чарівного, неоднозначного, багато магії, незрозумілих збігів, випадків", — розповідає Олена-Христина.

Вперше Олена-Христина і Павло як закохана пара з'явились на публіці на дні народженні журналу "Віва". Тим самим закохані зосередили на собі увагу усіх присутніх.

Світлинами із заходу телеведуча поділилась з шанувальниками у себе в блозі. Павло був одягнутий у красивий костюм, а Христина у довгу сукню рожевого кольору, яка красиво оголила плечі.

Варто відзначити, що підписники по-різному відреагували на нового коханого телеведучої.

"Ви дуже крута пара здоров'я вам і діток багато ви дівчина вогонь крута мила добра я пишаюся вами 🔥😘😘😘😘😘, Я перепрошую, а хто цей хлопець?, "Христина знайшла свого …".