Плітки
Подобається

Лободі не сподобається: Шанувальники вважають, що соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн закрутив новий роман

23/11/2018     Автор: Яна Романська
Лободі не сподобається: Шанувальники вважають, що соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн закрутив новий роман

Музикант Тілль Ліндеманн, схоже, закрутив новий роман. Принаймні на це вказують коментарі симпатичної брюнетки, які вона залишає під спільними з ним фотографіями.

У п'ятницю, 23 листопада, в Мережі з'явилися фотографії, на яких відомий вокаліст німецького рок-гурту Rammstein Тілль Ліндеманн позує з привабливою брюнеткою. Причому досить тісно притискає дівчину до себе.

Знімки опублікувала сама дівчина, яка на них фігурує. Ця симпатична молода особа виявилася відомим стилістом з Німеччини на ім'я Мира Ель Ісса. І нічого незвичного, здавалося б, в цьому не було б — подумаєш, артист сфотографувався з фанаткою, — якби не слова, якими Ісса підписала ці знімки. Ці підписи сіють підозри, що спільні фото далеко не випадкові.


«Це, напевно, любов. Довелося вранці встати з ліжка о 6.30 », — написала Мира.

Варто нагадати, що вокалісту знаменитої німецької групи давно приписують роман з української поп-дівою Світланою Лободою. Нібито саме від Ліндеманна співачка кілька місяців тому народила свою другу доньку Тільду. Втім, ні сама співачка, ні німець, з яким їй приписують стосунки і часто бачать разом, не коментують цих припущень.

А з іншого боку, нещодавно популярна виконавиця представила свою нову пісню з промовистою назвою Instadrama. У композиції є такі рядки, які наводять на роздуми у відповідному напрямку: «Ось і ми розлучаємося з тобою, закриваю на серце всі двері. Ти стаєш знову мрією і моєї найголовнішої втратою».


Шанувальники Світлани відразу кинулися звинувачувати її закордонного бойфренда в тому, що він наставив артистці роги. Так, один з користувачів прокоментував новину про новий роман Ліндеманна: «Ну і хтивий німець! А як же Лобода? ».