Королівська доброчинність: Меган Маркл особисто нагодувала 200 бездомних

23/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
Королівська доброчинність: Меган Маркл особисто нагодувала 200 бездомних

Як повідомляється, то вагітна дружина принца Гаррі, Меган Маркл, приготувала страви східної кухні для двохсот бездомних.


Нагадаємо, що два місяці тому герцогиня Меган Маркл випустила кулінарну книгу «Разом: куховарська книжка нашої спільноти», яку вона створювала в співавторстві з засновницями спільноти «Hubb Community Kitchen».


Але на цьому їх співпраця не закінчилася, так як вчора, 21-го листопада, вагітна герцогиня Сассекська знову організувала зустріч зі спільнотою «Hubb Community Kitchen» для того, щоб приготувати і організувати обід для двохсот бездомних і літніх англійців, а також для біженців і мігрантів. Спільно з засновницями організації Меган Маркл готувала вишукані страви зі східної кухні — як повідомляється, то це була курка по-перському, фаттех з ягнятиною по-єгипетськи, а також рис з барбарисом.


Відомо, що для такої благодійної акції  для свого образу Меган вибрала пальто бордового кольору, блузу в тон, чорну спідницю й иелегантні ботильйони.


Також, раніше ми повідомляли, що батько Маркл збирався подавати в суд на доньку, щоб отримати рівноцінні права з принцом Вільямом на вчтречі з майбутнім онуком.