Новини про зірок
Подобається

«Готові піти на компроміс»: Анджеліна Джолі та Бред Пітт раптово вирішили помиритися

23/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Готові піти на компроміс»: Анджеліна Джолі та Бред Пітт раптово вирішили помиритися

Декілька років тому подружжя голлівудських акторів визнали найпривабливішою парою світу. При цьому Анджеліна Джолі і Бред Пітт виховували трьох спільних дітей, a також оформили права опіки над декількома прийомними нащадками. Тим не менш, закохані розлучилися, a також перервали всі контакти, незважаючи на наявність спадкоємців.

Не секрет, що зірка телеекранів забороняла колишньому чоловікові зустрічатися з дітьми, оскільки побоювалася негативного впливу зы сторони Пітта. A сам Бред відчайдушно боровся за права опіки, a також звинувачував екс-кохану в психічних відхиленнях.

Але сьогодні стало відомо, що, схоже, голлівудські актори згодні підписати мирову угоду, a також завершити судові розгляди.

Представники знаменитостей заявили:

"Анджеліна і Бред готові піти на будь-які поступки, аби швидше покласти край нескінченним засіданням і зустрічам. Адже вони обидва розуміють, що судові розгляди негативно впливають на психологічний стан дітей».

Джолі буде постійно проживати зі спадкоємцями, проте не стане перешкоджати зустрічам дітей з батьком.

Крім того, Бред Пітт стане частим гостем у будинку колишньої дружини. Адже голлівудський актор зможе відвідувати дітей на вихідних, a також у будь-який вільний час. Однак поки невідомо, чи будуть присутні на зустрічах представники органів опіки. Адже раніше Джолі дозволила екс-чоловікові призначити зустріч, тільки отримавши дозвіл через суд. Тим не менш, не всі діти голлівудського подружжя підтримують рішення батьків.