Новини про зірок
Подобається

«Ви вірите брехні»: епатажна Періс Гілтон вперше прокоментувала гучний розрив з нареченим

22/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ви вірите брехні»: епатажна Періс Гілтон вперше прокоментувала гучний розрив з нареченим

Відома своїми скандалами, спадкоємиця мільярдів своєї сім'ї, Періс Гілтон, вперше прокоментувала гучний розрив зі своїм нареченим.


Кілька днів тому всі засоби масової інформації вибухнули новиною про те, що Періс порвала зі своїм нареченим актором Крісом Зілка, а також скасувала заручини. Відразу ж навколо цієї новини стали з'являтися численні теорії і коментарі «наближених до пари» про можливу причину розриву зоряної пари. Деякі висунули думку, що обидва поки не готові до подружнього життя і прагнуть розвивати власну кар'єру.


Однак сама Періс Гілтон не промовчала і прокоментувала ситуацію, опублікувавши в своєму «Instagram» не однозначне пост, в якому вирішила процитувати свого кумира — Мерлін Монро.


«Я вірю, що все відбувається з деякої причини. Люди змінюються; так ви можете навчитися відпускати. Справи йдуть неправильно; так ви цінуєте їх, коли вони в порядку. Ви вірите брехні; так ви, нарешті, вчитеся не довіряти нікому, крім себе. І іноді хороші речі розвалюються; так кращі речі поєднуються разом », — написала діва.


Нагадаємо, що американський актор зробила пропозицію своїй коханій під час поїздки в гори. Посеред засніжених трас він опустився на одне коліно і подаруй їй обручку з діамантом, вартістю півтора мільйона фунтів.