Новини про зірок
Подобається

«Не дочекаєтесь!»: Лоліта висловилася про стан свого здоров’я після термінової госпіталізації

22/11/2018     Автор: Яна Романська
«Не дочекаєтесь!»: Лоліта висловилася про стан свого здоров’я після термінової госпіталізації

Два дні тому, 20 листопада 55-річна Лоліта Мілявська перервала своє концерт в Могильові через погане самопочуття.
У співачки несподівано піднявся тиск ще до початку концерту і її виходу на сцену, але вона змогла пересилити себе і все ж виконала кілька своїх хітів. Після виконання чергової композиції Мілявська вибачилася перед глядачами концерту і пішла зі сцени. Артистку доставили в найближчу лікарню. Лікарі діагностували гіпертонічний криз.

Вчора ввечері, 21 листопада Лоліта виклала в своєму Інстаграмі звернення до шанувальників, в якому розповіла про своє самопочуття: «Я хочу сказати спасибі всім, хто мене зараз підтримує. Особливе спасибі глядачам — поки жоден з них не здав квиток. Можу сказати, що я прийшла до тями, в цілому, це невелика проблема з тиском. Це була реакція на один судинний препарат, який мені вкололи. Ніхто не знав, що саме у мене буде на нього така реакція. Ну ось, Мілявська жива ».

Мілявська заявила, що деякі кореспонденти намагалися увірватися до неї в гримерку і зробити знімки вмираючої зірки. На такі дії зірка відповіла у властивій її манері, підписавши послання короткою фразою: «Не дочекаєтеся!».

Лоліта додала, що концерт в Могильові перенесуть на іншу дату, а решта виступи її гастрольного туру по Білорусії пройдуть, як і було заплановано. У коментарях прихильники побажали артистці якнайшвидшого відновлення і порадили більше відпочивати.

Нагадаємо, Днями співачка відзначила свій ювілей. Зірці естради виповнилося 55 років.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация от Лолита Милявская (@lolitamilyavskaya)