Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 24 листопада 2018 року

22/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 24 листопада 2018 року

ОВЕН

Вам потрібно звернути увагу на те, хто саме оточує вас і що вам каже.  Люди з вашого оточення не всі доброзичливі до вас.

 ТЕЛЕЦЬ

Вам потрібно розслабитися і нарешті відпочити від усіх цих проблем, які накочуються на вас, мов снігова куля, змітаючи все на своєму шляху.  Зупиніться і подумайте.

 БЛИЗНЮКИ

Будьте напоготові!  Ваші відносини з дуже близькою для вас людиною будуть сьогодні піддаватися перевірці.  Це буде складно, але ви зможете пережити подібне, тримаючись разом.

 РАК

Сьогодні ваш настрій може стати найбільш заразним недугою на цій багатостраждальній землі.  Постарайтеся, щоб воно було гарним.

 ЛЕВ

Сьогодні ви будете блестать.  З самого ранку вам здасться, ніби весь світ у вас перед ногами, покланяясь вашу красу і дотепності.  Але не варто зізнаватися.

 ДІВА

 Сегдня вас чекають проблеми на роботі.  Здається, хтось так і Нарову підставити вас.  Але ви легко зможете визначити, хто цей лиходій.

 ТЕРЕЗИ

Сьогодні варто провести день в колі сім'ї і постаратися налагодити відносини з тими, з ким давно не виходить навіть поговорити нормально.  Наберіться терпіння.

 СКОРПІОН

Собіріте волю в кулак і почніть працювати на тим, щоб привести свої почуття і думки в порядок.  Ви втомилися перебувати в постійній напрузі?  Так дійте!

 ЛЕВ

Сьогодні можуть відбутися деякі зміни, які будуть безпосередньо вас стосуватися.  Тільки не впадайте з цього приводу в паніку, інакше ви ризикуєте залишитися в цьому стані надовго.

 СТРІЛЕЦЬ

Для вас сьогодні не самий легкі день, але саме сьогодні багато планів, які ви хотіли б реалізувати — отримають шанс.

 КОЗЕРІГ

Сьогодні не варто будувати грандіозних планів, адже з самого ранку ви зрозумієте, що ваше здоров'я вас підвело.  Краще залишіться вдома і трохи займіться собою.

 ВОДОЛІЙ

Сьогодні ви повинні послухати своє серце, при цьому, не прислухаючись до того страху, що огорнув ваше серце.  Хтось хоче, щоб ви відкрилися йому.  Не бійтеся і зробіть це.

 РИБИ

Будьте готові до того, що сьогодні далеко не всі у вас буде виходити з першої спроби.  Не засмучуйтесь.  З четвертої-п'ятої обов'язково вийде.  Якщо, звичайно, розумової енергії вистачить.