Новини про зірок
Подобається

Епатажна співачка Мадонна показала рідкісне фото з усіма своїми дітьми

22/11/2018     Автор: Яна Романська
Епатажна співачка Мадонна показала рідкісне фото з усіма своїми дітьми

Сьогодні багато західних зірки святкують одне з головних американських сімейних свят — День подяки.  На честь цієї події висловити свою любов і вдячність найближчим людям вирішила і 60-річна Мадонна.

Співачка опублікувала в своєму Instagram нове фото, на якому зображені всі шестеро її дітей: біологічні — 22-річна Лурдес і 18-річний Рокко, а також прийомні — 12-річна Мерсі Джеймс, шестирічні близнята Стелла і Естер і 13-річний Девід. Знімок Мадонна супроводила зворушливим постом, в якому розповіла, як діти змінили її життя.

Те, за що найбільше вдячна!  Мої діти повели мене за раніше неведано дорогах і відкрили двері, в які я навіть ніколи не думала заходити.  Слава, успіх і записані альбоми ніколи не зможуть зрівнятися з тим, що я люблю і ціную найбільше на світі!  Щасливого Дня подяки з Малаві!

Багато інтернет-користувачі погодилися з тим, що діти — це найважливіше в житті для будь-якої матері, відзначили, що дочки і сини Мадонни виглядають дуже дружними, а також обмінялися із зіркою відповідними привітаннями з Днем подяки.

До слова, зірка досить часто вивозить усиновлених дітей на їх батьківщину — в Малаві.  У цих сімейних поїздках їх, як правило, супроводжують і рідні діти Мадонни.  Всі разом вони допомагають жителям бідної африканської країни в будівництві шкіл та розвитку системи охорони здоров'я.  Останній раз в такій поїздці співачка разом з дітьми була в середині цього літа.