Новини про зірок
Подобається

Зірка Гаррі Поттера змінилася до невпізнання

21/11/2018     Автор: Яна Романська
Зірка Гаррі Поттера змінилася до невпізнання

Шанувальники в шоці від таких змін

Хлопець, який зіграв одного з відомих персонажів Джоан Роулінг, став зовсім іншою людиною.  Шанувальники здивовані такими змінами.

Актор Джошуа Хердман, відомий за роллю Гойла в фільмах про Гаррі Поттера, вирішив всерйоз зайнятися єдиноборствами.  З нескладного довготелесого телепня від перетворився на справжнього красеня.  Тепер в брутальному м'язистому чоловікові вже насилу можна дізнатися колишнього хлопчика.

Джошуа — англійський актор.  Боєць змішаних єдиноборств.  Виступає під егідою ROC.  Дебютував в MMA, здобувши перемогу одноголосним рішенням суддів на минулому турнірі Rice Of Championship 2.

Раніше артист асоціювався у глядачів тільки з образом вірного соратника Драко Мелфоя.  Джошуа почав кар'єру актора в 1994 році.  Найбільш відомий роллю Грегорі Гойла з фільмів про Гаррі Поттера.  Хердман знявся у всіх 8 фільмах.

Ну а тепер він виступає в MMA, як боєць змішаних єдиноборств.  І планує стати чемпіоном UFC у напівсередній вазі.  Також Джошуа захопився татуюваннями, які, треба визнати, йому дуже до лиця.