Новини про зірок
Подобається

Співачка Світлана Лобода розповіла, чому знову опинилася у лікарні

21/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
Співачка Світлана Лобода розповіла, чому знову опинилася у лікарні

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз знаходиться  у євпропейському гастрольному турі, не так давно знову схвилювала своїх підписників та шанувальників новиною про те, що знову опинилася у лікарні.

Співачка на своїй сторінці «Instagram» опублікувала пост про те, що знову опинилася у Боткінській лікарні у столиці Росії, проте не повідомила про причину свого звернення до лікарів. Також відомо, що сусідкою по палаті Світлани Лободи стала співачка Аніта Цой.  

Сьогодні співачка зізналася, що вчора була просто планова перевірка та нічого серйозного зі співачкою не відбулося:

«Вчора була планова перевірка! Все гуд, котики. Сьогодні – зйомки», — написала Світлана на свій особистій сторінці у соціальній мережі.

Нагадаємо, в кінці жовтня співачці Світлані Лободі зробили термінову операцію на нирці, а вже через декілька тижнів співачка вже вирушила у європейський гастрольний тур.

Також раніш  Світлана Лобода прокоментувала свою операцію – вона  зізналася, що плакала від болю та образи. Окрім цього, розповіла, як її закутану в простирадло возили по лікарні, щоб уникнути випадкових зустрічей з шанувальниками.