Новини про зірок
Подобається

«Спасибі величезне всім лікарям за увагу і підтримку»: Світлана Лобода знову госпіталізована

21/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Спасибі величезне всім лікарям за увагу і підтримку»: Світлана Лобода знову госпіталізована

Відома співачка Світлана Лобода не так давно стурбувала своїх шанувальників і фоловерів тим, що її екстрено госпіталізували в лікарню. Тоді ж, після ретельного обстеження, співачці зробили операцію на нирці, яка і виявилася причиною різкого погіршення самопочуття. Операція пройшла успішно.

Після того, як артистку виписали, то всі шанувальники вирішили, що хвороба Лободи залишилася позаду, так як вона вже поїхала в європейський гастрольний тур. Але все виявилося складніше, ніж всі припускали.

Зовсім нещодавно Світлана Лобода опублікувала пост на своїй особистій сторінці в Instagram, в якому поділилася з шанувальниками несподіваною новиною — співачка знову опинилася в лікарні.

«Сьогодні мій день почався в Боткінській лікарні. Спасибі величезне всім лікарям за увагу і підтримку. Особливу подяку хочу висловити своїй подрузі і сусідці по палаті — Аніті Цой — твоя допомога в самій екстреної ситуації — абсолютно безцінна. Дякую тобі! Потихеньку організм відновлюється, а це значить, що попереду нас чекає ще більше зустрічей і концертів. Дай Бог», — написала Лобода.