Новини про зірок
Подобається

Слава Камінська розповіла шанувальникам про свою нову професію

21/11/2018     Автор: Яна Романська
Слава Камінська розповіла шанувальникам про свою нову професію

Слава Камінська поділилася фотографією на сторінці в соцмережі і розповіла про новий проект в якому планує взяти участь.

Камінська похвалилася, що вона дуже вдало підучила український яик — її ще влітку взяли зніматися в один фільм, а тепер, в кінці листопада стартували зйомки вже другого фільму.

Артистка зізналася, що її героїня зовсім не схожа на неї в реальному житті, але зіграти в кадрі людини з другим характером — це цікаве випробування таланту.

"Друзі, спочатку включаємо собі на тлі пісню Меладзе" Вона билаааа актрисою ")), потім продовжуємо читати далі)) Сьогодні почалися зйомки другої кінострічки з моєю участю. Фільм має назву, яка взагалі-то говорить сама за себе і не вимагає пояснення —  — "ГОЛА пРАВДА")) І гола в кадрі буде не тільки правда)) А я, здається, почала рухатися по кар'єрних сходах українського кінематографа)))

Коли взяла в руки сценарій, кілька разів погладила себе по голові за те, що вчасно почала вивчати українську)) За 12 років на сцені у мене жодного разу не виникало гострої необхідності розмовляти саме літературною українською.  Я просто захотіла вивчати мову для себе.  І як тільки почала інтенсивно займатися українським — переді мною відкрилися нові двері і з'явилися нові можливості.  Мені досі важко в це повірити, але тепер я граю в кіно.  Раніше про таке тільки мріяла, але вчасно зрозуміла, що недостатньо мріяти, потрібно діяти)) ", — написала на своїй сторінці Слава.