Новини про зірок
Подобається

«Дякую за шанс жити далі і любити»: дружина зірки «Дизель шоу» залишила зворушливе послання

21/11/2018     Автор: Яна Романська
«Дякую за шанс жити далі і любити»: дружина зірки «Дизель шоу» залишила зворушливе послання

Друга половинка одного з постраждалих в страшній ДТП артистів «Дизель Шоу» зворушила мережу потужним посланням про подяку.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала дружина актора «Дизель Шоу» Єгора Крутоголова, Катерина.

«Нещодавно мене запитали, як ми дякуємо один одному за підтримку і любов? Можна перераховувати довго і нудно, скільки разів в день чоловік каже мені, що любить, а я можу розповідати, як готую йому найсмачнішу їжу, тому що з любов'ю, роблю йому масаж його ніжки, тому що боляче, як бігаю навкруги, аби було добре», — написала вона.

Але, як зазначила Катерина, все полягає абсолютно в іншому.

«Думаю в цій ситуації потрібно дякувати не один одному, а Богу. Дякувати за те, що дав нам шанс жити далі і любити. Саме завдяки любові все робиться безумовно. Коли людина тобі дуже дорога, ти зробиш все, що б їй допомогти, навіть не замислюючись навіщо я повинен і чому », — зазначила Катерина.

«Для мене найкраще вираження подяки від чоловіка — це його швидке одужання і вихід на сцену в новому концерті Дизель шоу», — додала вона.

Такі душевні слова знайшли відгук у прихильників і  вони залишили під постом слова підтримки.

«Швидкого одужання Єгору !!! І нехай все буде добре »,« Дуже правильно написано. Респект автору », — відзначають шанувальники.