Прощавай, Джек Горобець! Героїнею нового фільму «Пірати Карибського моря» стане жінка

20/11/2018     Автор: Яна Романська
Прощавай, Джек Горобець! Героїнею нового фільму «Пірати Карибського моря» стане жінка

Керівництво Disney розглядає на ключову роль у знаменитій франшизі — дівчину на ім'я Редді, яка є серед персонажів парку атракціонів "Пірати Карибського моря".
Минулого місяця Disney оголосили про намір перезапустити франшизу "Пірати Карибського моря", але участь Джонні Деппа в майбутній кінострічці залишалася під питанням.

Трохи пізніше сценарист оригінальних фільмів підтвердив, що глядач не побачить Джека Горобця у виконанні 55-річного голлівудського актора. Тоді постало питання: хто ж замінить легендарного морського розбишаку та стане головним героєм нової стрічки про пригоди піратів?

Відзначимо, що поставити на заголовну роль — жінку, цілком логічне рішення для Disney, так як незабаром компанія представить фантастичний бойовик "Капітан Марвел", фентезі "Мелефісента 2" і сольний фільм зі Скарлетт Йохансон "Чорна вдова", сюжет яких розгортається навколо персонажа -жінки.

Прот все ще залишається невідомим, хто займе роль загадкової Редді і яка доля чекає інших героїв "Піратів Карибського моря". Раніше було заявлено, що сценарій для фільму напишуть Ретт Різ і Пол Верник, які працювали над супергеройський бойовиком "Дедпул".