Новини про зірок
Подобається

«Не міг стримати сліз»: Як пройшла церемонія прощання з Євгеном Осіним

20/11/2018     Автор: Віра Грицишин
«Не міг стримати сліз»: Як пройшла церемонія прощання з Євгеном Осіним

У російській столиці проходить прощання з відомим співаком, виконавцем хіта "Плаче дівчина в автоматі" Євгеном Осіним, який помер 17 листопада.

Про траурну церемонію в своєму Instagram повідомив продюсер "Ласкавого мая" Андрій Разін, який організував похорон артиста.

"Минуло відспівування Жені Осіна в храмі ікони Божої матері" Знамення ". Духівник Жені, який проводив обряд відспівування, отець Олексій, не зміг стримати сліз", — написав він. Попрощатися з музикантом прийшли багато російських зірок. Зокрема, співак Володимир Кузьмін, телеведуча Дана Борисова і багато інших.

Поховають Осіна на Троєкуровському кладовищі в Москві. Всі витрати на поховання співака взяв на себе Андрій Разін. "Грошей на похорон співак не залишив. Може, не думав, що так скоро помре, а може, витратив останні на алкоголь. А родичі не мають стільки грошей, щоб вистачило на похорон, а це дуже пристойна сума", — зазначив продюсер "Ласкавого травня ".

Нагадаємо, що Євген Осін помер у своїй московській квартирі від зупинки серця. Тіло артиста виявила його сестра. Перед цим Євген тиждень не виходив на зв'язок. Співак довгий час страждав від важкої алкогольної залежності, проходив лікування в Таїланді.