«Marvel» назвали ім’я нового режисера «Вартових галактики», після скандалу з Джеймсом Ганном

20/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Marvel» назвали ім’я нового режисера «Вартових галактики», після скандалу з Джеймсом Ганном

Нещодавно компанія «Walt Disney» в односторонньому порядку розірвала договір з 51-річним режисером  та сценаристом Джеймсом Ганном і звільнила його. Тепер він не буде знімати третю частину кінокоміксу «Вартові Галактики».

 

 Як повідомляють, нарешті кіностудія «Marvel» визначилася з кандидатурою на режисерський пост третьої частини франшизи. На зміну Ганну ймовірно прийде Тревіс Найт, який створив мультфільм «Кубо. Легенда про самурая».

 

Також повідомляється, що офіційну пропозицію Найту компанія поки що не зробила, оскільки не визначені ні графік створення третьої частини, ні її концепція. Відомо тільки, що до цього Найт був головним претендентом на режисерський пост іншої екранізації коміксів «Marvel»  — «Вічні».

 

Проте  виник конфлікт знімальних графіків, через що він не зміг взяти участь у проекті.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фільм третьої частини «Вартових Галактики» вийдуть в 2020 році. Але тепер графіки будуть зсунуті у таймлайні.

 

А ось відомий голлівудський актор Дейв Батіста повідомив, що його персонаж Дракс (у "Вартових Галактики" та у «Месниках») повернеться в четвертому фільмі «Месників».