Новини про зірок
Подобається

Іраклі Макацарія відверто розповів про своє особисте життя

20/11/2018     Автор: Яна Романська
Іраклі Макацарія відверто розповів про своє особисте життя

Учасник шоу "Холостяк 6" на телеканалі СТБ і "Танці з зірками 2018" на телеканалі "1 + 1", Іраклі Макацарія в інтерв'ю "Світського життя" зізнався, що зараз він не має серйозних стосунків і поки не планує весілля.

Іраклі Макацарія на просторах СНД став популярним після участі в телепроекті «Холостяк», точніше української її версії.  Однак на своїй батьківщині він був на піку популярності і до програми, займаючи завидний пост телепродюсера і проявивши себе успішним бізнесменом.

"Поки поруч зі мною немає другої половини, не знаю, коли у мене будуть заручини або весілля. Можна говорити що завгодно, і люди кажуть. Але на цьому етапі — нічого серйозного, ні з ким! Чесне слово!"  — розповів Іраклі Макацарія.

До слова, раніше Макацарія офіційно заявив, що його серце вільне.  Він уже встиг відійти від розриву з переможницею "Холостяка 6" Альоною Лесик і зараз знаходиться в пошуку тієї єдиної і неповторної.

Іраклі Макацарія, учасник шоу "Танці з зірками 2018", завидний наречений, якому часто приписують якісь романи.  На шоу Іраклі приписували роман з Michelle Andrade.