Новини про зірок
Подобається

«Життя триває і воно прекрасне»: Учасниця «Дизель шоу» Яна Глущенко перервала довге мовчання після трагедії

19/11/2018     Автор: Яна Романська
«Життя триває і воно прекрасне»: Учасниця «Дизель шоу» Яна Глущенко перервала довге мовчання після трагедії

Постраждала в страшному ДТП майже місяць тому актриса "Дизель Шоу" Яна Глущенко вперше за довгий час перервала своє мовчання в мережі.

Вона поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram новим фото, на якому зображена з коханим чоловіком. Наразі Глущенко проходить реабілітацію після аварії в домашніх умовах. Актриса "Дизель Шоу" подякувала своєму чоловіку за підтримку у тяжкий час. 

"Життя триває і воно прекрасне. Я хотіла б кожному побажати "свою людину" поруч. Мій чоловік — мій коханий чоловік. Сприйняття фрази: "І в горі, і в радості" ми, на жаль, пройшли буквально…", — написала Яна. 

Як повідомлялось раніше, 20 жовтня під Києвом сталася страшна ДТП, в якій зіткнулися автобус з артистами "Дизель Шоу" і вантажівка. Аварія сталася вранці на Житомирській трасі. Актори комедійного телепроекту поверталися з гастролів у Львові. В результаті ДТП померла на місці улюблениця публіки Марина Поплавська. Інші актори колективу "Дизель Шоу" отримали численні травми та забої. Наразі їхнім життям нічого не загрожує, артисти приходять до тями після страшної події.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Жизнь продолжается и она прекрасна ❤️❤️❤️ Я хотела бы каждому , пожелать "своего человека" рядом. Мой человек- мой любимый муж. Восприятие фразы: "И в горе и в радости" мы, к сожалению, прошли буквально. Муж- это не просто чисто общепринятое обозначение статуса пары, это буквально всё. Мой любимый, моя поддержка, опора, друг, советчик, учитель — это не просто слова, это все мой Олег Анатольевич и его отношение ко мне. Я благодарна всему что есть на этой или не только на этой планете, что именно ты мой!;) Я, к сожалению, не всегда подарок…зато я всегда очень неожиданный сюрприз🤗 Спасибо, мой родной, что ты РОДНОЙ! Люблю тебя любовною любовью!❤️😂💋 P.S. Желаю всем вам любви и крепчайшего здоровья! Цените и заботьтесь друг о друге безвозмездно! 😘🌸💖за фото спасибо @yanushaphotographer 👏#любовь #семья #муж #жена #кохання #олегзбаращук #янаглущенко #советдалюбовь #мы #вместе #осень #украина #актриса #продюсер #дизельшоу #dizelshow #всемдобра #всемздоровья #всеммира

Публикация от Яна Глущенко (@yamo4ka)