Новини про зірок
Подобається

Українська «дівчина Бонда» Ольга Куриленко вразила шанувальників світлиною в купальнику

19/11/2018     Автор: Яна Романська
Українська «дівчина Бонда» Ольга Куриленко вразила шанувальників світлиною в купальнику

Відома голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко, відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новими фотографіями в соціальних мережах. Нещодавно зірка опублікувала в Мережі пікантний знімок, від якого буквально неможливо відірвати погляд.

Фото розміщено в її Інстаграм-профілі.

Так, на фотографії Ольга позує в суцільному, але дуже пікантному купальнику кольору морської хвилі. Моря на цій світлини не видно, однак, Куриленко точно десь на відпочинку, а на її обличчі сяє блаженна посмішка. Ольга лежить на широчезному шезлонгу, який більше нагадує ліжко, скоріше за все десь на пляжі. Вона витягла довгі стрункі ноги, розкинула руки і в цілковитому релаксі дивиться в камеру.

У підписі до цієї милої фотографії в купальнику Ольга Куриленко написала: "Це моя посмішка, коли я розумію, що це субота".

Шанувальники голлівудської актриси з усього світу не залишилися байдужими до такого пікантного знімка на її сторінці і почали активно коментувати публікацію зірки, обсипаючи її массою компліментів. Всього день знімок зібрав понад 30 тисяч лайків.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

This is how big my smile is when I realise it's Saturday.

Допис, поширений Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial)