«Скільки любові на цьому фото»: Олена Шоптенко показала зворушливий кадр з сином

19/11/2018     Автор: Віра Грицишин
«Скільки любові на цьому фото»: Олена Шоптенко показала зворушливий кадр з сином

Відомий український хореограф Олена Шоптенко улітку вперше стала мамою. 9 червня зірка народила в одному зі столичних пологових будинків хлопчика, якого назвали на честь тата — Олексієм.

І ось уже декілька місяців Олена насолоджується материнством і увесь вільний час намагається приділити своєму сину.

Практично одразу після пологів, Шоптенко повернулась до роботи і стала одним із хореографів шоу "Танці з зірками". Поміж тренуваннями Олена увесь час присвячує маленькому Олексію.

Ось буквально вчора Олена показала свіже фото з прогулянки з сином. На світлині Шоптенко зворушилво пригортає свого маленького. Позують вони на фоні засніженого Києва.

"Моя робота на цьому тижні закінчена, учасники займаються останніми приготуваннями, можна трохи погуляти і побути просто мамою. Обожнюю неділі!", — підписала світлину Олена.

"Я захоплююся Вами! Розумниця, красуня! Гарного Вам недільного дня !, Скільки любові в цьому фото😍😍, Щаслива мама !, Найкращий хореограф і танцівниця. Маленька, красива, жіночна … Богиня! А як ви танцюєте, кожен раз не можу відірватися погляд від виступу, дуже виглядаєте. 👏", — пишуть зворушені шанувальники.