Новини про зірок
Подобається

Пішов з життя актор з культового фільму Люка Бессона «Пятий елемент»

19/11/2018     Автор: Яна Романська
Пішов з життя актор з культового фільму Люка Бессона «Пятий елемент»

Сьогодні, 19 листопада, стало відомо про смерть актора Джона Блузала у віці 89 років. Про це повідомляє The Independent. Актор помер ще чотири дні тому, але про це стало відомо тільки зараз. Причини смерті не відомі.

Знаменитий актор Джон Блузал відомий завдяки своїй ролі Френка Рассела в «Вікарій із Діблі», помер у віці 89 років.

Акторська кар'єра Джона Блузала тривала майже шістдесят років. За цей час він знявся в безлічі знаменитих фільмів, таких як у фантастичному бойовику «П'ятий елемент» з Брюсом Віллісом і Мілою Йовович, де він зіграв професора Пачоллі. Також серед картин з його участю є «Супермен 3» Річарда Лестера, антиутопії «Темне місто».

Джон Блузал народився в Польщі в 1929 році. Десять років по тому він переїхав до Австралії з звий сім'єю, де почав виступати на театральній сцені. У 1960-му він перебрався до Великобританії, де почав активно зніматися в телесеріалах і повнометражному кіно.

Британським глядачам Блузал найбільш відомий за серіалом "Вікарій з Діблі". Одним з останніх фільмів з його участю стала комедія "Хай живе Цезар!" братів Коен. Всього за свою кар'єру актор знявся в 132 проектах.