Новини про зірок
Подобається

«Одружилися?»: Регіна Тодоренко та Влад Топалов показали обручки на безіменних пальцях

19/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Одружилися?»: Регіна Тодоренко та Влад Топалов показали обручки на безіменних пальцях

Шанувальники та підписники зіркової пари Влада Топалова та Регіни Тодоенко впевнені, що телеведуча та співак вже чоловік і дружина.

Чутки почали розповсюджуватися через нове відео на особистих соціальних сторінках пари в Instagram, яке опублікували Влад та Регіна, відзняте на новий трек артиста «Так, де ти». В одному з кадрів кліпу наречені однозначно показують на свої безіменні пальці, на яких можна побачити обручки. Після такого кадру прихильники та підписники зіркової пари вирішили, що Влад та Регіна таким чином повідомили про те, що відтепер вони офіційно чоловік та дружина, оформивши свої стосунки у РАГСі.  

До речі, такі події мають місце бути, адже як раніше повідомляла сама телеведуча на одному з заходів, що чекати на появу залишилося не довго – вона вже днями має народити свого первістка. З іншої сторони, в одному з інтерв’ю екс-ведуча тревел-шоу «Орел та Решка», що вона, звичайно, мріє про вагітність, проте не хоче бути на ньому з великим животом.

Тому деякі прихильники висунули теорії про те, що Регіна та Влад вже офіційно оформили свої стосунки, щоб дитина народилася у офіційно зареєстрованій родині, а ось святкування весілля – призначили на дату, після пологів.