Новини про зірок
Подобається

«Тільки диво могло утримувати його»: пішов з життя відомий радянський артист

18/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Тільки диво могло утримувати його»: пішов з життя відомий радянський артист

Відомий російський та радянський співак Євген Осін, автор хіта «Плаче дівчина в автоматі», раптово пішов з життя в Москві. Музиканту було всього 54 роки.


За попередньою інформацією причиною смерті стала зупинка серця.

Раптова смерть музиканта шокувала друзів і рідних артиста. Зовсім недавно співак вирушив до моря для того, щоб остаточно позбутися від алкогольної залежності і повернутися до нормального життя, закохався і збирався почати нове життя зі своєю обраницею.

Однак, деякі не здивовані. Наприклад, Наталя Штурм, з якої в Осіна був конфлікт, так прокоментувала смерть співака:

"Я не здивована. Це закономірна подія. Закономірний кінець людини, яка не хотіла жити. Тільки диво могло утримувати його на цій землі. Це сумна, сумна закономірність. Ми в музичному середовищі часто жартували, що Осін ще всіх нас переживе. Він стільки пив, і організм справлявся. Але коли я побачила його в живу, зрозуміла, що вже нічого його не врятує. Тільки диво б допомогло. Лікуватися ніколи не пізно, але він не хотів цього робити. Ми з ним так і не спілкувалися з тих пір, як він почав поливати мене брудом. Не знаю, в яких умовах він помер. Але співчуваю всім його близьким ».

Його колеги зізнавалися, що здоров'я музиканта остаточно було підірвано та йому потрібна була серйозна медична допомога. Так продюсер гурту «Ласковый май» Андрій Разін розповідав про те, що побоювався за його життя.

«Рука, яку він пошкодив в аварії, гниє. Нирки відмовляють. Ноги відмовляють. З ногами у нього і раніше були проблеми. Лікарі йому говорили: «Ні в якому разі не пити», — говорив Андрій Разін.