Новини про зірок
Подобається

«Кохання на довгі роки?»: Регіна Тодоренко замислилася над стосунками з Владом Топаловим

18/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Кохання на довгі роки?»: Регіна Тодоренко замислилася над стосунками з Владом Топаловим

Сьогодні ж пара телеведучої Регіни Тодоренко і співака Влада Топалова, які так давно заручилися і чекають поповнення у своїй родині, вважається однією з найпопулярніших і обговорюваних пар шоу-бізнесу.


Нагадаємо, що саме Влад і Регіна зовсім нещодавно перемогли в номінації від популярного російського журналу «Пара року», забравши з собою додому заслужену нагороду. Тоді ж співак, коментуючи перемогу, заявив, що вони разом з коханою планують стати у наступному році, якщо Бог дасть, «батьками року». Вони дійсно виглядають щасливими та закоханими разом, тому багато шанувальників часто задають питання закоханим: «Як же зберегти такі відносини на довгі роки?». Та й сама Регіна Тодоренко не так давно замислилася над цим питанням на своїй особисто сторінці в соціальній мережі «Instagram». Екс-ведуча тревел-шоу «Орел і Решка» вирішила поділитися зі своїми фоловерами мудрістю, яку дали їй батьки:


«Що робити, щоб зберегти любов на довгі роки? Моя мама каже: «Якщо виникають питання, домовлятися і ніколи не грюкати дверима!». Папа вважає: «Кожна сварка — це шлях до пізнання один одного і обточування гострих кутів», — написала вагітна Регіна Тодоренко під фото.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

Ребятки, а поделитесь секретом своих отношений? Что делать , чтоб сохранить любовь на долгие годы?) Моя мама говорит: «Если возникают вопросы, договариваться и никогда не хлопать дверью»! Папа считает: «Каждая ссора — это путь к познанию друг друга и обтачивание острых углов» Гости моего шоу #ПятницаСРегиной советуют разное. Кстати, смотрите , как поддерживает семейные отношения @xenia_sobchak , уже завтра на моем #Youtube ! А что вы скажете? My inspiration — @vladtopalovofficial Mua&hair — @yanabuzychkina Style — @irushairusha Jewelries — @vintagedream_ru Dress — @terekhovofficial ❤️ @glamour_russia

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)