Новини про зірок
Подобається

«За шість гривень у день»: Олександр Педан, Сергій Притула та Микола Тищенко розповіли про свої студентські роки

17/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«За шість гривень у день»: Олександр Педан, Сергій Притула та Микола Тищенко розповіли про свої студентські роки

17 листопада – це міжнародний день студента. Зірки українського шоубізнесу також колись були студентами і не так давно вони поділилися своїми найяскравішими спогадами про свої юнацькі роки, коли  отримували знання у стінах вищих навчальних закладів.

Телеведучий Олександр Педан виявляється у студентські роки жив всього на 6 гривень у день:

«Я вчився в Хмельницькому університеті управління та права і грав одночасно за три команди КВН. З цим у мене пов'язано більшість приємних спогадів про студентські роки. Як ми, наприклад, за шість гривень добових їздили виступати. Нам вистачало цих грошей і на їжу, і на дискотеки. Пам'ятаю, як повертався до університету і просився на перездачу. У той час вперше навчився домовлятися».

А Сергій Притула пригадав свою студентську закоханість та розчарування:

«Якось у студентські роки прийшов святкувати Новий рік до дівчини, яка запросила до себе в гості, і яка мені дуже подобалась. Розраховував на романтику. Прийшов. А там купа її п’яних друзів, включно з хлопцем, з яким вона зустрічалася. Дуже незабутні враження».

А що стосується іншого ведучого та найвідомішого ресторатора України, Миколи Тищенко, то:

«У студентські роки переді мною стояв складний вибір: вибрати спорт, яким серйозно займався з дитинства і вступити до відповідного вузу, або ж піти в якусь іншу професію, яка допомогла б створити свою справу. Я вибрав факультет «будівельні машини та обладнання» в тоді ще КІБІ, і жодного разу не пошкодував! Це дуже допомогло мені в будівництві ресторанів».

Ось таке життя було у найвідоміших телеведучих України. Хто знає, чи розважали би вони вас з екранів телевізорів, якби Педан не жив на шість гривень у день з виступів команди КВН, а Микола Тищенко обрав спорт.